Kreativ workshop med Hyper Island

Välkommen på höstmingel och föreläsning med Svenska PR-företagen och Hyper Island på temat kreativitet. Hur skapar man kreativitet och hur utformar man en workshop eller brainstorming med bästa resultat?

Vi blandar föreläsning med workshops på temat. Genom enkla verktyg visar vi på att alla är kreativa och kan på kort tid skapa fantastiska idéer bara man ges rätt förutsättningar. Vi börjar föreläsningen och workshops kl 17:00 och håller på i ungefär en timme. Därefter finns det tid för diskussion och mingel. Det kommer att finnas lite snacks och dryck på plats. Varmt välkomna!

Hyper Island har ett globalt nätverk av skolor och företagstjänster som sätter människor i centrum för innovation, ledarskap och förändring. De följer en beprövad metodik och använder ett brett nätverk av verkliga experter inom branschen.

Seminariet är kostnadsfritt och en förmån för medlemmar i Svenska PR-företagen.

NÄR: 27 september, kl 17:00 – 19:00
VAR: Hyper Island, Telefonvägen 30, (T-bana Telefonplan)

OSA: Senast 23 september

INTE MEDLEM?
Medlemmar i Svenska PR-företagen erbjuds ett flertal kostnadsfria föreläsningar och seminarium under medlemsåret. Är du inte medlem har du nu chans att delta på föreläsningen/workshopen för 395 kr/person.

Bli medlem idag och delta på denna föreläsning kostnadsfritt! Jag vill bli medlem »