Medlemmar

Agera Public Relations är en PR-byrå med fokus på kundernas behov av goda relationer med medier, målgrupperna och sin omvärld.

Vårt fokus är medierelationer och sociala medier – och strategier som får kommunikationen att funka. Vi arbetar mycket med att ge råd och strategier utifrån vår expertkunskap inom medierelationer och sociala medier. Vi kan också arbeta reaktivt, med kriser och kommunikationsutveckling. Vi är särskilt vassa på… …att leverera resultat utifrån på förhand fastställda KPI:er. Tillsammans med våra uppdragsgivare slår vi fast vad som faktiskt skulle göra skillnad. Vi utgår inte bara från mängden publiceringar utan även från verkligt engagemang och kvalitet på innehållet. Samt att vi når rätt målgrupper. …att hitta kreativa och funktionella idéer och historier som är intressanta för omvärlden, medierna och som fungerar i sociala mediekanaler. Det kan innebära att introducera nya kommunikationskoncept som förändrar vad diskussionen i medier och sociala kanaler handlar om. Det kan också handla om kreativa, kul vinklar som helt enkelt bara ger bra uppmärksamhet. …PR-tjänster i hela Norden. Även om vi huvudsakligen är en svensk PR-byrå så har vi idag projektgrupper igång även i Norge, Danmark och Finland.

Hälsingegatan 49

113 31

Stockholm

E-post: michael.falk@agerapr.se

Telefonnummer: 08-41037980

Kontaktperson: Michael Falk

Hemsida: https://www.agerapr.se

Bygg och fastighet Verkstads- och tillverkningsindustri Finans och bank Fordon och transport Content och redaktionellt Pressmeddelande Sociala media IT/Teknik Mediakontakter / medierelationer

Anna Oldne PR & Event är specialiserade inom PR och Event med fokus på den kreativa näringen. Vi skapar minnesvärda upplevelser inom konst, mode, design, mat och livsstil.

Anna Oldne PR & Event är specialiserade inom PR och Event med fokus på den kreativa näringen. Vi skapar minnesvärda upplevelser inom konst, mode, design, mat och livsstil. Vår unika styrka ligger i att förmedla värme och personlighet i varje projekt. Med erfarenhet från kommersiella event och PR-aktiveringar är vi redo att göra din vision till verklighet. Kontakta oss för att skapa engagerande och framgångsrika PR- och eventlösningar som verkligen når din målgrupp.

Vereliusvägen 21

168 53

Bromma

E-post: anna@annaoldne.se

Telefonnummer: 076 312 10 00

Kontaktperson: Anna Oldne

Hemsida: https://www.annaoldne.se/

Livsmedel Mode / Life style Content och redaktionellt Event Mediakontakter / medierelationer Sociala media

Azote är en kommunikationsbyrå grundad i vetenskap som accelererar hållbarhetsomställningen genom strategiska erbjudanden som bidrar till att skapa förutsättningar för en mer hållbar värld.

Azote är en kommunikationsbyrå grundad i vetenskap som accelererar hållbarhetsomställningen genom strategiska erbjudanden som bidrar till att skapa förutsättningar för en mer hållbar värld. Vi hjälper forskare att nå ut med ny kunskap till beslutsfattare inom politik och näringsliv, och vi hjälper företag att hitta och ta till sig den senaste hållbarhetsforskningen och omvandla den till affärsnytta genom kommunikation.

Sveavägen 118

113 50

Stockholm

E-post: kontakt@azote.se

Telefonnummer: 08-570 198 01

Kontaktperson: Robert Kautsky

Hemsida: https://www.azote.se/

Medicin och Life Science Fotografering, illustration Utbildning & forskning Content och redaktionellt

CHECK! är den engagerade kommunikationsbyrån i Stockholm som sätter människan i fokus. De formulerar strategier och producerar innehåll till digitala kanaler i form av texter, foton och filmer.

Blekingegatan 48

116 62

Stockholm

E-post: helena@check.se

Telefonnummer: 070-203 91 19

Kontaktperson: Helena Engström

Hemsida: https://check.se/

Employer Branding Sociala media Fotografering, illustration Film och video Copywriting

PR-byrå med kontor i London, Cornwall, New York, San Francisco, Los Angeles och Amsterdam

London

E-post: gonz@clarity.pr

Telefonnummer: +44 (0) 780 3295153

Kontaktperson: Michael Gonzales

Hemsida: https://clarity.global/office/london/

Vi är en PR-byrå som arbetar med innehållsdriven och affärsutvecklande kommunikation i en mängd kanaler – digitalt, socialt och analogt.

Stockholm

Strategisk och operativ PR för alla kanaler, kriskommunikation, medieträning, innehållsproduktion, konceptutveckling, strategi och drift av sociala kanaler, employment branding och personal branding.

Vi erbjuder personlig service med marknadens bästa tillgänglighet. Små kundteam som ger maximerad flexibilitet och ett brett nätverk av marknadens bästa PR-specialister. För att nå målet att bli Sveriges mest uppskattade PR-byrå med branschens nöjdaste kunder har vi tagit fram en egen modell för hur vi jobbar med PR. Vi kallar modellen ”The editK Way”.

Stockholm

E-post: hej@editk.se

Telefonnummer: 08-618 57 00

Kontaktperson: Edit Künstlicher

Hemsida: https://editk.se

Vi är en PR- och idébyrå som ser möjligheter och bygger relationer. Kreativiteten är stor och vi ser till att du når fram till rätt personer, företag, media, organisationer och branscher.

För oss står PR för ”Possibilities and Relations”. Vi väljer alltid kanaler beroende på uppdrag och kombinerar oftast förtjänad media (ex. mediarelationer, debattartiklar) med delad media (ex. sociala medier), ägd media (ex. nyhetsbrev, film, event) och betald media (ex. sponsrade SoMe inlägg, annonser, nativeartiklar). Expertisen finns inhouse och i vårt fantastiska nätverk som byggts upp under mer än 25 år i branschen.

Sätertäppna 1

113 30

Stockholm

E-post: asa@farfromstandard.se

Telefonnummer: 070-880 82 19

Kontaktperson: Åsa Ragnarsson

Hemsida: https://farfromstandard.se

Sociala media Film och video Event Pressmeddelande Hållbarhet Varumärkesutveckling Bygg och fastighet Ideella organisationer / insamlingar Content och redaktionellt

En byrå på Österlen som gör reklam, PR och sånt...

Vi brukar säga att vi "pratar med din röst". Vi sätter på oss kundens kläder och lever kundens liv. Vi fattar snabbt och briefar oss själva om det behövs. Tittar på jobb utan en massa mallar och modeller. Identifierar problem, föreslår lösningar, utför dem. Bra på att prata målgruppens språk. "Shut up and play yer guitar" sa Frank Zappa en gång. Det brukar bli bäst då. Bra på: Fordons-/transportsektorn Elektrifierad mobilitet Energi/el (solel, elnät) Landsbygdsfrågor Teknik

Yngve Östbergs Väg 3

27231

Simrishamn

E-post: mats@genberg.se

Telefonnummer: 0708-451581

Kontaktperson: Mats Genberg

Hemsida: https://www.genberg.se/

Fordon och transport Content och redaktionellt Copywriting Film och video Pressmeddelande Sociala media

Greatness är en strategisk kommunikationsbyrå som hjälper stora och små verksamheter, entreprenörsföretag, börsnoterade bolag och ideella organisationer...

...att nå ut med sina budskap till kunder, opinionsbildare och samhället i stort. Vi tror att starka varumärken och långsiktiga relationer byggs genom att göra all kommunikation tillgänglig och hållbar. Greatness grundades 2006 och har sedan dess arbetat med gränsöverskridande kommunikation utifrån missionen att utbilda och dela med oss av vår kunskap inom kommunikation till företag och organisationer. En värld som kan kommunicera är helt enkelt en bättre värld. Med kontor i Stockholm och Göteborg arbetar vi med uppdragsgivare över hela Sverige. Vi är åtta medarbetare med lång erfarenhet och olika kompetenser såsom journalistik, marknadsföring, politik och varumärkesarbete.

Stockholm, Göteborg

Kommunikation för samhällsbyggare. Vi är specialiserade på kommunikation mot företag och organisationer inom bygg- och fastighetssektorn.

Hallström PR erbjuder kommunikationsinsatser som gör nytta för företag och organisationer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi känner branschen – och vi gillar den verkligen. Det är därför vi har valt att specialisera oss på kommunikation för samhällsbyggare. Vi använder effektiva och kreativa sammansättningar av metoder, kanaler och verktyg. Allt i syfte att stärka och utveckla affärer och verksamheter.

Stockholm

Bygg och fastighet

Hill+Knowlton Strategies

Hill+Knowlton Strategies är en kommunikationsbyrå i Stockholm. Och på 80 andra platser runt om i världen. Hos oss arbetar erfarna rådgivare med expertis inom företagskommunikation, PR, marknadsföring

Stockholm

E-post: carsten.carlsson@hkstrategies.com

Kontaktperson: Carsten Carlsson

Hemsida: https://www.hkstrategies.se/sv/

Intern kommunikation är ett verktyg för att nå affärsmålen. Vi löser, vi bygger, vi utför

Iller intermedia är ett fullserviceföretag inom intern- och extern kommunikation. Vi har också ett gediget nätverk med skickliga leverantörer av till exempel film, livestream, webb, digital grafik, SEO, layout, foto och illustrationer. Vi bidrar till att avlasta, inte öka din arbetsbördan. Inga långa möten, inga tjocka rapporter. Det är lätt att arbeta ihop med oss.

E-post: inger.lindstrom@illerintermedia.se

Telefonnummer: +46 (0)70 82 04 442

Kontaktperson: inger Lindström

Hemsida: http://illerintermedia.se

Internkommunikation

Ibeyostudio is a creative and personal PR agency based in Stockholm. We are well-established with a comprehensive network within lifestyle: fashion, design, beauty, outdoor, sport, tech, music, art...

Since 2003 we offer innovative solutions mixed with traditional craftmanship. We operate in the Nordic market: Sweden, Denmark, Norway and Finland.

Stockholm

E-post: office@ibeyostudio.se

Telefonnummer: +46 (8) 32 88 01

Kontaktperson: Johanna Sörstrand

Hemsida: https://ibeyostudio.se

Mode / Life style

JOI Communication är en kommunikationsbyrå som arbetar med ett nätverk av pr- och kommunikationsspecialister i Sverige, norden och övriga världen.

JOI Communication är medlemmar i det internationella PR-nätverket ECCO-Network med partnerbyråer i fyrtio länder som ger en global räckvidd. Byråns konsulter hjälper företag att förbättra sin affärspotential och vinna fler affärer med rätt kommunikation i främst förtjänande- och egna kanaler.

Nybrogatan 34

102 45

Stockholm

E-post: info@joi.se

Telefonnummer: +46 (0)8 517 008 02

Kontaktperson: Jenny Öijermark

Hemsida: http://joi.se

Content och redaktionellt Event Kriskommunikation Mediakontakter / medierelationer Sociala media Mediaträning Pressmeddelande Copywriting Internkommunikation Employer Branding Influencers

Mixade Zonen fokuserar på sport- och upplevelseindustrin men är verksamma inom alla branscher. Vi skapar innehåll, utbildar och kan bygga allt från enkla hemsidor till varaktiga varumärken.

Mixade Zonen drivs sedan 2017 av PR-, kommunikations- och innehållskonsulten Niclas Green, med över 20 års erfarenhet som journalist.

Rallarvägen 41

184 40 Åkersberga

Stockholm

E-post: niclas@mixadezonen.se

Telefonnummer: +46 708 28 27 26

Kontaktperson: Niclas Green

Hemsida: https://www.mixadezonen.se

Mediaträning Mediakontakter / medierelationer Kriskommunikation Sport och friluftsliv Public Affairs (PA) Varumärkesutveckling

Vi hjälper våra kunder att höja sin röst i rätt sammanhang. På More PR arbetar 13 konsulter med att analysera behov och omvärld för att skapa strategier och kommunikation som stärker kundernas affär.

Vi hjälper våra kunder att höja sin röst i rätt sammanhang och vårda de viktigaste omvärldsrelationerna. På More PR arbetar 13 konsulter med att analysera behov och omvärld för att skapa strategier och kommunikation som stärker kundernas affär. I vår verktygslåda finns bland annat medierelationer, influencerrelationer, kriskommunikation, corporate kommunikation, content och journalistisk produktion, omvärldsanalys samt strategi och position. Dessutom har vi ett gäng kollegor hos våra systerbolag med spetskompetens som kompletterar vår. Vi är nämligen en del av kommunikationsgruppen More Alliance med cirka 150 konsulter som sitter tillsammans på Brick Studios i Göteborg. I vår verktygslåda finns bland annat medierelationer, influencerrelationer, kriskommunikation, corporate kommunikation, content och journalistisk produktion, omvärldsanalys samt strategi och position. Dessutom har vi ett gäng kollegor hos våra systerbolag med spetskompetens som kompletterar vår. Vi är nämligen en del av kommunikationsgruppen More Alliance med cirka 150 konsulter som sitter tillsammans på Brick Studios i Göteborg.

Masthamnsgatan 5

413 27

Göteborg

E-post: hej@morepr.se

Telefonnummer: 0768 69 14 23

Kontaktperson: Amanda Frid

Hemsida: https://morepr.se/

Content och redaktionellt Influencers Design Kriskommunikation Mediakontakter / medierelationer Mediaträning Pressmeddelande Sociala media

Lars-Ola Nordqvist är en av våra mest erfarna PR-konsulter som under många år arbetat Thinc-gruppen och Nowa, men nås numera på Nordqvist Business Communication.

Content och redaktionellt Mediakontakter / medierelationer Pressmeddelande

Med lång erfarenhet av PR och journalistik har vi en stadig grund för effektiv och slagkraftig PR. Samtidigt har vi energin och engagemanget som gör att budskapet flyger.

Hos Perspective vill vi utmana våra kunder och vi vill att de utmanar oss – det är då som den bästa kommunikationen föds. Vi vill ha en naturlig plats hos våra kunder och hela organisationen ska kunna och vilja använda vår expertis. Det ska vara enkelt och roligt att arbeta med oss och vi ska alltid se till att vårt arbete är väl värt investeringen.

Göteborg

E-post: info@perspective.se

Telefonnummer: 031-7013330

Kontaktperson: Lars Sjögrell

Hemsida: https://www.perspective.se

Internkommunikation Investor Relations (IR) Mediaträning Kriskommunikation Sociala media Content och redaktionellt

Affärsutvecklare, konsult, föreläsare och grillmästare... Peter beskriver sig själv: "Jag har många olika intressen. Det största intresset är att driva företag. Vissa kallar mig för serieentreprenör."

Blåbärsvägen 22

181 64

Lidingö

E-post: peter@peterwatz.se

Telefonnummer: 070-8403191

Kontaktperson: Peter Watz

Hemsida: https://peterwatz.se/

Prat PR är en kreationsdriven och strategisk PR-byrå med resultat i fokus. Vi är specialister på mat, hälsa och livsstil, men arbetar inom alla marknader.

På Prat PR arbetar vi med att utveckla strategier och koncept som levandegör varumärken. Genom att kartlägga och förstå människors beteenden, behov och drivkrafter kan vi hitta naturliga sammanhang för varumärken och konsumenter att mötas. I dagens samhälle har de digitala kanalerna en avgörande betydelse. I oss hittar du en partner som kombinerar strategisk expertis med detaljkunskap. Tack vare vår breda kompetens kan vi kortsiktig säljmaximering såväl som långsiktigt varumärkesbyggande. Hur ett varumärke syns i traditionella medier kan skapa och fälla varumärken. Tack vare vårt pr-byrå-dna och långa erfarenhet från pressrelationer och opinionsbildande arbete är vi experter på mediarelationer, vi kan tillgodose era behov oavsett om det handlar om att få media att uppmärksamma en produkt eller krishantering. Vi skapar prat och vi tror på att moderna företag växer genom möten emellan människor och att få näring genom alla digitala kanaler och i kommunikationen som pågår runt omkring oss. På Prat PR jobbar vi med utvecklade strategiska och kreativa processer för att göra våra kunder till en del i dessa pratstunder.

Tulegatan 11

11353

Stockholm

E-post: gabriella.finnborg@prat.se

Telefonnummer: 0708-64 44 15

Kontaktperson: Gabriella Finnborg

Hemsida: https://prat.se/

Sociala media Content och redaktionellt Varumärkesutveckling Kriskommunikation Mediakontakter / medierelationer Influencers

Punkt PR

Vi hjälper våra kunder att stärka sina varumärken. Genom att vägleda och ge stöd att kommunicera klokt med intressenter – kunder, medarbetare, leverantörer, politiker och journalister...

Umeå

E-post: info@punktpr.se

Telefonnummer: 090-209 97 97

Kontaktperson: Olov Hjärtström Baudin

Hemsida: https://punktpr.se/

Orakel PR är en liten, kreativ PR- och kommunikationsbyrå som inte är rädd för att sticka ut. Vi hjälper er att göra det också!

Orakel PR är en liten, kreativ PR- och kommunikationsbyrå som inte är rädd för att sticka ut. Vi hjälper er att göra det också! Vi blir gärna er extra kollega som vet vad som ska kommuniceras, till vem och var. I vår webbshop kan du även köpa enskilda PR-tjänster såsom pressmeddelanden, medieträning, social medieplan, budskapsplattform, intressentanalys, genomlysning av er kommunikation till förmån för mångfald och inkludering, med mera.

Skeppargatan 41A

11452

Stockholm

E-post: info@orakelpr.se

Telefonnummer: 0739628877

Kontaktperson: Sandra Kastås

Hemsida: https://orakelpr.se/

Public Affairs (PA) Medicin och Life Science Bygg och fastighet Resor och nöjen

Med klokt PR- och kommunikationsarbete når du dina mål. Schiller & Friends hjälper dig hela vägen. Eller med enstaka delar. Vi ser till att det verkligen händer något.

Schiller & Friends är ett nätverk av personer och företag med olika kompletterande kompetenser inom PR och kommunikation. Vårt fokus är digital kommunikation. Som kund får du ett team som är sammansatt just för dig och dina behov. Vi hjälper dig med nya idéer och kommunikationslösningar. Vi genomför dem också, om du vill det, eller så nöjer du dig med idéerna och gör resten själv.

Stockholm

E-post: info@schillerandfriends.se

Telefonnummer: 0708-125440

Kontaktperson: Pia Schiller

Hemsida: https://schillerandfriends.se/

Livsmedel Bygg och fastighet Samhällskommunikation Content och redaktionellt Internkommunikation Kriskommunikation Mediaträning Pressmeddelande

En kommunikationsbyrå specialiserad på medicinsk forskning och Life Science.

I snart 16 års tid har vi hjälpt företag, universitet och organisationer med deras strategiska och operativa kommunikation. Vision om att bygga en kommunikation som stärker såväl medarbetare som organisation och företag. Att hitta en identitet och en profil som gör att vi tillsammans bygger en kommunikation som håller över tid. Vi arbetar lösningsorienterat med kundens behov, situation och mål i fokus. Vi har specialiserat oss på Life Science-kunder och jobbar med såväl start-ups som etablerade läkemedelsföretag. Vi har en dragspelsorganisation där vi både arbetar som enskilda konsulter och/eller i större team beroende på önskemål och typ av uppdrag. Vi ser till att ni får in rätt kompetens för uppdragen; journalister, skribenter, formgivare, fotografer, och filmare med flera.

Dag Hammarskjölds väg 26

752 37

Uppsala

E-post: susanna.eriksson@scoopitmedia.se

Telefonnummer: +46 (0)70-755 39 50

Kontaktperson: Susanna Eriksson Dahlberg

Hemsida: https://www.scoopitmedia.se

Medicin och Life Science

The Social Few är en insiktsdriven tillväxtbyrå som verkar för inkluderande och hållbara samhällen.

Vårt fokus ligger på minoritetsgrupper och icke normativa perspektiv för att bättre framtidssäkra organisationer genom att inkludera fler perspektiv och spegla det samhälle vi lever i. Genom egenutvecklade metoder genomför vi språk- och målgruppsanpassade undersökningar, digitala dialoger och informationssatsningar gentemot den fjärdedel av Sveriges befolkning som många ofta pratar om men inte med - minoriteter. Vi hjälper även organisationer och företag med att framtidssäkra sig själva genom att accelerera innovationstakten genom inkluderande metoder och processer - detta för att bli mer motståndskraftiga i förändring med högre perspektivtäthet, inkluderande infrastrukturer och faciliterande ledarskap. Vi initierades år 2016 som en tankesmedja med syftet att utveckla ett HUR i mångfaldsarbete. Tre år senare gick vi ihop med den inkluderande digitala byrån IAC och blev Nordens första byrå med fokus på tillväxt med hjälp av minoritetsperspektiv via data-drivna metoder.

E-post: hello@thesocialfew.com

Telefonnummer: 070-368 58 11

Kontaktperson: David Khabazzi

Hemsida: https://thesocialfew.com/

Kommunikationsbyrå med 17 medarbetare. Vi skapar bättre företag och ett bättre samhälle med bra kommunikation i alla kanaler.

Kommunikationsbyrån Södra tornet startade 2002 med en idé: Vi ska göra kommunikation som gör världen bättre. För det krävs två saker: Kunder som vi gillar och gör något som folk vill ha. Och riktigt bra medarbetare. Det där hänger ihop. Riktigt bra medarbetare motiveras av att göra bra saker tillsammans med bra uppdragsgivare. Vår kunder finns främst på två områden: – Offentlig sektor (Sverige har fantastiskt fina myndigheter som vi ska vara stolta över) – B2B, alltså företag som säljer till andra företag. Vi gillar när det är utmanande. Svåra budskap, komplexa målgrupper. Sånt går vi igång på. Vad gör vi inte? Sånt som spel, vapen, tobak, flyg, bensin går förstås bort. Och om det handlar om enkel utbudsreklam "Köp tre, betala för två" så hittar du säkert andra som kan det bättre. Du hittar oss på nätet, på vårt huvudkontor i Uppsala eller i vårt lokalkontor i Stockholm.

Slottet, ingång H

75237

Uppsala

E-post: info@sodratornet.se

Telefonnummer: 018-363626

Kontaktperson: Jonas Pertoft

Hemsida: https://sodratornet.se

Samhällskommunikation Copywriting Design Employer Branding Verkstads- och tillverkningsindustri Film och video Hållbarhet Internkommunikation Varumärkesutveckling

Vi är en strategisk PR-byrå som tar oss an omvärlden med vårt enkla motto: kunskap & kreativitet.

Vi är 14 kvalificerade konsulter, var och en med unika kompetenser och färdigheter, men också enade i en gemensam vilja att förstå kundernas verklighet, behov och utmaningar. Vår nyfikenhet driver oss att ta fram modiga och kreativa lösningar som föder debatten, påverkar opinionen och skapar värde för våra kunder. Genom åren, har vi samarbetat med några av Sveriges största och mest kända företag, myndigheter och organisationer. Vi har hjälpt dem att navigera det kommunikativa landskapet både i kris och i framgång. Grunden i vår kompetens är att kunna bryta ner och strukturera mycket komplexa skeenden, så att det blir lättare att förstå för våra kunder och hjälper dem att kommunicera enkelt och bli förstådda.

Stockholm

E-post: info@strandberghaage.se

Telefonnummer: 0709-955 275

Kontaktperson: Sten Haage

Hemsida: https://www.strandberghaage.se/

Vi är Empower, en kommunikationsbyrå som jobbar hållbart. Vi tar fram kommunikation i köpta och förtjänade medier som bygger ditt varumärke långsiktigt. Så det håller. Länge.

Vi ingår i Thinc, en koncern inom affärsutveckling, information och varumärkesbygge. Tillsammans löser vi allt från insikter och strategi till kampanjer, webb- och filmproduktion, event, PR, interninfo, kommersiella miljöer och mer. Du får EN partner, EN kontaktyta och EN enda konsekvent lösning för din utmaning. We make you succeed.

Södra Hamngatan 35,

411 10

Göteborg

E-post: kontakt@thinccollective.se

Telefonnummer: +46 31 712 73 01

Kontaktperson: Anders Wallquist

Hemsida: https://nowaempower.se/

Investor Relations (IR) Pressmeddelande Varumärkesutveckling Hållbarhet Samhällskommunikation Copywriting Design Employer Branding Event Film och video Fotografering, illustration Internkommunikation Kriskommunikation Mediaträning Sociala media Public Affairs (PA) Utbildning & forskning Branschfokus Bygg och fastighet Finans och bank Fordon och transport Ideella organisationer / insamlingar Livsmedel Medicin och Life Science Resor och nöjen Sport och friluftsliv Verkstads- och tillverkningsindustri

Tyto är en paneuropeisk B2B-teknikkommunikationsbyrå inom teknik, vetenskap och innovation. Byrån är verksam i Storbritannien, DACH och Frankrike, samt Spanien, Italien, Nederländerna och Norden.

Tyto är en paneuropeisk B2B-teknikkommunikationsbyrå för ledande företag inom teknik, vetenskap och innovation. Byrån är verksam i Storbritannien, DACH och Frankrike, samt Spanien, Italien, Nederländerna och Norden.

Stockholm

E-post: axel.von-arnold@tytopr.com

Telefonnummer: 0701883632

Kontaktperson: Axel von Arnold

Hemsida: https://tytopr.com/

IT/Teknik Utbildning & forskning Content och redaktionellt Investor Relations (IR) Mediakontakter / medierelationer Pressmeddelande Sociala media

Westmark är en strategisk och virtuell kommunikationsbyrå med bas i Stockholm. Våra kunder kommer från en rad olika områden – inte minst inom IT, telekom och finansiella tjänster.

Allt vi säger och gör skickar budskap till omvärlden. Det gäller också det vi inte säger och inte gör. Vill vi påverka hur andra ser på oss, våra företag och organisationer gäller det att vara medveten om det. På Westmark hjälper vi företag att visa vilka de är. Vad de kan tillföra sina kunder, vilka värderingar de har och hur de skiljer sig från andra företag. Vi har ett nätverk av seniora konsulter och experter inom olika områden, t.ex. PR-konsulter, skribenter, designer, filmare och fotografer. Tillsammans har vi lång erfarenhet av PR, information och marknadsföring – både som konsulter och som anställda på företag Vår virtuella affärsmodell gör oss flexibla att samarbeta med ett stort antal regionala, internationella och oberoende kommunikationsbyråer. Det ger oss en frihet att för varje uppdrag kunna sätta ihop den perfekta arbetsgruppen.

Alströmergatan 11

112 47

Stockholm

E-post: info@westmark.se

Telefonnummer: 08-522 378 00

Kontaktperson: Mikael Westmark

Hemsida: https://www.westmark.se/

Finans och bank Content och redaktionellt Copywriting Film och video Hållbarhet Kriskommunikation Mediaträning Pressmeddelande Sociala media

z.network is a team of freelancers within PR and communication. We help brands reach out in a smart way. With a wide network in The Nordics, we find the best possible team for each and every mission.

When brands need to transform, so should the communication. z.network was founded in spring 2020 – during the ongoing corona crisis. We realized there is a need of communication that is more accessible yet professional. So we created a network of skills we believe in. z.network is specialized within PR, branding, social media and events. Our vision is to support our brands with effective communication in a smarter way. And yea, we focus a little extra on the Z:as. Those who will actually run your company and buy your products tomorrow. They have much to say (and so have we) - read more on the blog. z.network was founded by Sara Valtersson and Hannah Resare Monsén.

Holländargatan 9A

111 36

Stockholm

E-post: hello@znetwork.se

Telefonnummer: +46 708 549 595

Kontaktperson: Hannah Resare Montén

Hemsida: https://www.znetwork.se

Sociala media Copywriting Event Pressmeddelande Varumärkesutveckling

Svenska PR-företagens personuppgiftspolicy

Svenska PR-företagen anger våra medlemsbyråer på vår webbsida. Om ni av någon anledning inte vill stå med, vänligen kontakta oss.
Personuppgiftspolicyn är en del av vår integritetspolicy.

Vi har även listor på personerna som jobbar på medlemsbyråerna och sparar namn, e-postadress och i vissa fall telefonnummer. Dessa uppgifter använder vi för att skicka information och nyheter från föreningen samt inbjudningar till event. Om du önskar bli borttagen från listan kan du alltid mejla oss eller avregistrera dig i själva utskicken.

Vi har även en lista med PR-personer i branschen som vi skickar information till kring inbjudningar till event, branschundersökningar och information om Stora PR-priset. Önskar man bli borttagen från denna går det också att mejla eller avregistrera sig i själva utskicket.

E-post: info@svenskaprforetagen.se